Hozzávalók:
- 2 csésze zabpehely
- 1 csésze liszt
- 1 csésze barna cukor
- 1tk. sütőpor
- 1tk. fahéj
- ½ tk. só
- 1 csésze olvasztott kókuszolaj
- 1/2 tk. vanília kivonat
- 8-10 szilva felkockázva
- 1 tk. kukorica keményítő
- Tálaláshoz görög joghurt, agave szirup
Elkészítés:
- Egy nagyjából 25x25cms tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
- Keverjük össze a hozzávalókat, kivéve a szilvát és a keményítőt.
- A keverék felét oszlassuk el a tepsiben és 190˚C-on süssük 10-12 percig, amíg sül vágjuk fel szilvát és a keményítőt keverjük össze, majd a megsült alapon oszlassuk el.
- Végül fedjük be a maradék tésztával.
- Süssük további 30-40 percig, amíg aranybarna nem lesz a teteje.
- Hagyjuk hűlni, nagyjából egy óra elteltével már könnyen szelhető és elválik a sütőpapírról.
- Dobozban felszeletelve pár napig eláll, így ínycsiklandó reggeli lehet egy evőkanál görög joghurttal és agave sziruppal.



