Barion Pixel

CÉKLÁS BROWNIE

 

[bws_pdfprint display=’pdf,print’]

glutenmentes-termek

Előkészítési idő

20 perc

Pihentetési idő

20 perc, de lehet tovább is állni hagyni

Teljes idő

60 perc

Típus

desszert

Mennyiség

kb. 20 szelet

Hozzávalók:

Hozzávalók:

Opcionális:

  • Kókuszzsír spray
  • étcsoki csepp
  • liofilizát eper
Hozzávalók beszerzése

Elkészítése:

  1. A céklákat kisebb darobokra vágva, a tojással és a datolyapasztával összeturimxoljuk.
  2. A homogén ciklámenszín pürét a rizsliszttel, a zabpehellyel és a kakaóporral összekeverjük. Összekeverjük
  3. Az eredményt akár pár óra hosszát is lehet állni hagyni, de legalább 20 percet érdemes, hogy a zabpehely kellően átpuhuljon.
  4. Eközben a kókuszzsírt és a csokoládét felolvasztjuk. (Vízgőzben ajánlott, de rohanós időben a mikró is megteszi.)
    csoki olvasztásösszekeverjük
  5. Végül a maradék hozzávalót is belekeverjük a szemetgyönyörködtető masszába.
  6. Nagyjából 20x25cm tepsit kókuszzsír sprayvel körbefújunk(ezt a lépést sütőpapírral is helyettesíthetjük), a tésztát belesimítjuk és 180 fokon kb 25-30 perc alatt készre sütjük.
  7. Amint kész egy marék étcsoki cseppel és liofilizált eperrel díszítjük.díszítés
  8. Érdemes megvárni, hogy kihűljön, mert akkor könnyebben lehet szeletelni, azonban melegen, egy gombóc vanília fagylalttal is ellenállhatatlan!

Hozzávalók beszerzése

Rapunzel Keserűcsokoládé 90%-os kókuszvirágcukorral BIO 80g

5.500 Ft (ÁFA-t tart.)

1.210 Ft (ÁFA-t tart.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.