A MÁRKÁRÓL

A Pesasur egy andalúz halászfaluban található, Spanyolország és Portugália határán. Cégünk nagy hagyományokat és tudást halmozott fel a halkonzervek gyártása terén, és ehhez a munkához a székhelyünk ideális: a Cadizi-öbölben, az Azori-szigetek környékén, valamint Marokkó északi és Portugália déli partjai között gazdag vizek várják a halászokat. Nálunk, a Pesasur-nál hagyományos halkonzervek széles választéka várja a vásárlót, melyeket nagy történelmi és gasztronómiai értékkel bíró receptek alapján állítunk elő.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

A FRISSESSÉG ÍZE

Termékeink alapját az Andalúziai öbölben fogott friss makréla, tonhal és szardínia képezi, gyárunkban pedig szigorú termelési és minőségi szabványokat követünk. Munkatársaink a halat kézműves módszerekkel dolgozzák fel, vegyszerek nélkül, de tiltott a színezékek használata is.

Termékeinket első andalúz halkonzervgyárként, 2009 óta „ökológiai szűz olajjal készült halkonzerv” tanúsítvánnyal láthatjuk el, ez is garantálja, hogy magas piaci értékű bioterméket fogyaszt, aki minket választ.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

A MINŐSÉG AZ ELSŐ

A Pesasur 150 munkavállalója magasan képett a halkonzerv és a sózott hal előállítása terén. Termékeink kiválóságát a különféle minőségbiztosítási tanúsítványokhoz kapcsolódó, rendszeres külső ellenőrzések is garantálják.

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Kapcsolódó cikkek

Szilva (Prunus domestica)

Hazánk a szilva termelő országok között élen jár. Érdemes élni ezekkel a kincsekkel, amiket ez [...]

Olvass tovább!
Sütőtök (Cucurbita maxima)

Hazánkban régóta termesztik, a legnagyobb sütőtök termesztő vidék Nagydobos környékén található. Jelentősége: Különleges szerepe van [...]

Olvass tovább!
Az együtt főzés örömei

  Az otthon készült étel nemcsak ízletesebb, hanem nagy megelégedettséggel tölt el bennünket, így sokkal [...]

Olvass tovább!
Itt van az ősz, itt van újra…

Jóleső megelégedettséggel tölt el, ha visszaemlékezünk a nyár melegére, a családdal, barátokkal töltött napokra, hetekre. [...]

Olvass tovább!
EGY MARÉK EGÉSZSÉG

A csíráztatás gyors, olcsó és természetes módja annak, hogy friss, tápanyagokban gazdag élelmiszert termeljünk otthon. [...]

Olvass tovább!
SZÓSZKERESŐ TÉSZTÁK

Az olasz tésztakultúra változatossága lenyűgöző: a különböző formák nemcsak látványban térnek el, de az ízek [...]

Olvass tovább!
KINT A TERMESZETBEN

Korábban szó esett róla, mit is jelent a bio életmód. A BIO jelző nem csupán [...]

Olvass tovább!