A fenntartható halászat szintén nagyon magas halminőséget garantál. A hagyományos kézi horgászat során minden halat egyenként, bottal és orsóval fognak ki. Ez megakadályozza a tengeri környezet károsítását, és elkerüli a nem kívánt halfajok mellékfogását.
Összetevők: tonhal (Katsuwonus pelamis) (25%), zöldségek* változó arányban: (50%, sárgarépa*, póréhagyma*, hagyma*, mungóbabcsíra*, piros kaliforniai paprika*, zöldborsó*, sütőtök*), víz, teljes nádcukor*, alkoholos ecet*, napraforgóolaj*, tengeri só, sűrítőanyag: guargumi*, bors*, fűszerkeverék* (zeller* tartalommal).
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 352 kJ / 83 kcal
Zsír: 1,7 g – ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 8,8 g – ebből cukrok: 1,4 g
Fehérje: 8,3 g
Élelmi rost: –
Só: 1,4 g




Értékelések
Még nincsenek értékelések.