Új Brand:
Masmi
Természetes, bio női higiéniai termékek.
masmi

Partnerek

 

Beszállítók:
Alce Nero  
Bentley OrganicBentley Organic  
Dobosi Pincészet anno 1721  
Natur Gold
 
 
NaturGreen  
Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.  
Caola Kozmetikai és Háztartás vegyipari Zrt.  
     
     
Virágoskút  
Vitalos  
EcoMil  
     
     
     
Bio Balls  
   

 

Comptoirs & Compagnies  
Windmill Organics   
Cohitech  

 

Kereskedelmi partnerek:
Bijó Élelmiszer Kereskedelmi Kft.
Auchan
Tesco
CBA
     
G Roby
Herbaház
Hungaropharma
Phoenix Pharma

Roni ABC

 

 

 

 

Manna ABC

 

 


Feketesas Pharma
Mediline
Spar
   
Brendon
Béres
Reál
   
részletek

Bővebben

Miért jó a bio?

Régóta tudjuk, számos betegség, mint például a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a szívinfarktus, az érelmeszesedés, nem orvosolható étkezési szokásaink megváltoztatása nélkül, ahogy a rák gyógyításában is egyre nagyobb szerepet kap az egészséges, káros anyagoktól mentes táplálkozás. Ma már tudományos kutatások bizonyítják, hogy a meddőség kialakulásához ( a férfi és a női meddőséghez is ) köze van annak, mennyire értékes élelmiszereket fogyasztunk, és egyre nyilvánvalóbb, a várandósság alatti étkezés a magzat egészséges fejlődését is meghatározza. Bioélelmiszerek fogyasztásával a káros civilizációs hatások legalább egyik fontos tényezőjét kiküszöbölhetjük.

 

Mit is tud a bio? Miben különbözik a nagyipari termékektől? Nagyon röviden azt lehetne válaszolni, hogy a biotermékek és bioélelmiszerek élettanilag sokkal értékesebbek, több vitamint és ásványi anyagot, mikroelemet tartalmaznak, ugyanakkor hiányoznak belőlük azok a káros anyagok, amelyek aztán a szervezetünkben összeadódva végül megbetegítenek bennünket.

Ami a bioélelmiszerekben nincs

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a biotermékek 92-97%-a mentes a növényvédőszer-maradványoktól. A hagyományos termékek 49-61%-ról mondható el ugyanez. Permetezőszer mindössze a termékek kevesebb mint tíz százalékánál fordul elő, és az soha nem haladja meg az engedélyezett értéket. Figyelemreméltó, hogy mekkora a különbség az üvegházi, illetve szabadföldi termesztésű termények között. Egy ausztrál vizsgálatból kiderül, amely saláták és hagymafélék esetén vizsgálta a növények méreganyag-tartalmát, hogy az üvegházi kultúrákban termesztett növényekben sokkal több a mérgező anyag, mint a szabadföldi termesztésűekben. Ráadásul az intenzív kultúrákban termesztett növények nitrát-tartalma is sokkal magasabb. Ez szintén károsítja az emberi szervezetet (is), újszülöttnek ezért tilos sárgarépát adni. A magas nitráttartalmúnem bio - zöldség ugyanis számukra halálos méreg. A magas nitráttartalom a növények anyagcsere zavarából adódik, ami egyértelműen a műtrágyázás következménye.

Magas vitamintartalom

A bioélelmiszerek azért tartalmaznak lényegesen több vitamint és ásványi anyagot, mert a föld minőségét nem műtrágyával, hanem komposzttal, illetve az állattartásból származó szerves trágyákkal javítják. Az így trágyázott földekről learatott termények sokkal több értékes anyagot tartalmaznak. Tíz, húsz, harminc százalékkal magasabb szárazanyagtartalmuk, fehérje, C-vitamin, cukor, foszfor, kálium és Kalcium-tartalmuk. A bennük lévő vas pedig egyenesen 77 százalékkal több! A biotermékek nincsenekközkeletű kifejezéssel élvefelfújva. Ez annyit jelent, hogy friss súlyuk kisebb ugyan, mint tömegtermelésben előállított változatuknak, de eltarthatóságuk lényegesen jobb lesz, tovább maradnak frissek. Ízük pedig nem „hígul fel”, a paradicsomnak paradicsom íze lesz, az uborka is megőrzi friss zamatait, sózni, savanyítani sem kell, mégis élményt jelent a fogyasztásuk.

Bioélelmiszerek

A bioélelmiszerek alapanyaga csak ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó növény, illetve hús lehet. Segéd- és adalékanyagok csak kivételes esetben alkalmazhatóak és azok is csak ártalmatlan részösszetevők lehetnek. A feldolgozott bioélelmiszerekbe génmódosított összetevők sem kerülhetnek. Ilyen lehet egyébként például a szója, a kukorica, az enzimek és a hozzáadott vitaminok.

A biogazdálkodás kíméli a környezetet

A biogazdálkodást folytató gazdák környezetkímélő megoldásokat alkalmaznak. A gazdaságban nem vegyszerekkel és szintetikus anyagokkal védekeznek a kártevők ellen, hanem hasznos segítőkkel: katicabogarakkal, fürkészdarazsakkal, ragadozó poloskákkal, gombákkal, szexferomon csapdákkal, ragacsos lapokkal, vektorhálóval és sok más bio trükkel. Trágyázáskor sem műtrágyát, hanem komposztot és az állattartásban keletkezett szerves trágyát hasznosítják. A végeredmény pedig nem egyszerűen az, hogy az így termesztett zöldségek és gyümölcsök sokkal gazdagabb tápértékűek, hanem az is, hogy sokkal ízletesebbek és zamatosabbak is. Ráadásul a termelés folyamata nem károsítja a környezetet, felhasználja, sőt hasznosítja a hulladékot, megőriz hagyományos munkafolyamatokat, technológiákat és segít a változatos (házi)állat- és növényállomány megőrzésében.

részletek

Bővebben

Jogi nyilatkozat

Tájékoztató áruházunk működéséről, tartalomjegyzék

I. Regisztráció, belépés és a vásárlás menete
I.1. Regisztrációs és belépés
I.2. A vásárlás menete
II. Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
II.1. Adatvédelem
II.2. Elállás
II.3. Garancia
III. Szállítási feltételek
IV. Fizetési és vásárlási feltételek
IV.1. Bankkártyás fizetés
IV.2. Vásárlás
IV.2.1. Az áruház
IV.2.2. Regisztrációs és adat megadás
IV.2.2. A vásárlás
IV.3. Fizetés és szállítás
IV.4. Üzletszabályzat
IV.5. Áruház működése
IV.6. Vásárlói szerződés
IV.6.1. Általános rendelkezések
IV.6.2. Szerződő felek azonosítása
IV.6.3. Árak
IV.6.4. A VitalPlus Kft. felelősségvállalása
IV.6.5. A megrendelő felelősségvállalása
IV.6.6. A szerződés hatálya
IV.6.7. Panaszkezelés rendje
V. Biokontroll
VI. Cégadatok

részletek

Bővebben

Cégünkről

Cégünk, a VitalPlus TRADE Kft. bio- és gyógyszertári termékek forgalmazására specializálódott. Vállalkozásunk célja, hogy minőségű, egészségvédő hazai és külföldi termékek jussanak a piacra. Hisszük, hogy az általunk forgalmazott bioélelmiszerek, biotisztítószerek, testápolási termékek, és jellemzően patikában kapható étrend-kiegészítők egy magasabb életminőséghez járulhatnak hozzá és mindannyiunk javát szolgálják. Kereskedelmi tevékenységünkben a pontosságra, a határidők precíz betartására, megbízhatóságra törekszünk.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy magyar termelők árui is kereskedelmi forgalomba kerüljenek. Hazai partnereinkre különösen büszkék vagyunk, mert kiváló minőségű biotermékeikkel méltán járulhatnak hozzá kínálatunk sokszínűségéhez. Ugyanakkor a magyar vásárlókhoz is szeretnénk eljuttatni egy-egy nemzet speciális, gasztronómiai hagyományait tükröző termékeit, élelmiszereit, ételkülönlegességeit, ezért nálunk nem csak magyar, de olasz, spanyol, lengyel, német, szlovák és angol biotermékek közül is válogathatnak üzleti partnereink.

Biotermékek széles skálája

Az általunk forgalmazott bioélelmiszerek között megtalálhatók mindazok a termékek, amelyek segítenek

  • az egészség megőrzésében,
  • a vegán ételek elkészítésében
  • hozzájárulnak a lisztérzékeny, tejérzékeny betegek változatos étrendjéhez
  • kínálunk bio- szépség- és babaápolási termékeket, natúr, növényi olajokból készült bio kozmetikumokat, környezetbarát tisztítószereket, mosó- és mosogatószereket.

Gazdag bioélelmiszer kínálat

Élelmiszer kínálatunkból nem hiányozhatnak a biolisztek és a belőlük készült tésztafélék, a tönkölybúzából és kukoricalisztből előállított élelmiszerek, a biozöldség- és gyümölcslevesek, alternatív édesítő szirupok, mint például a gyümölcs és juharszirup, a bioolajok, a bio- édes és csípős paprika, a szicíliai só, a magyar ízlésnek megfelelő reformsó, a bio paradicsomszósz és mustár ezeken kívül a bioborok, teák és kávék, valamint a gyógyító hatású agave szirup – hogy csak a legnépszerűbbeket emeljünk ki a sorból.

Partnerkapcsolataink

Beszállítói partnerei vagyunk az Auchan, Cora, Tesco Spar , CBA, Reál csoportoknak, az általunk forgalmazott termékek ezekben az üzletekben vásárolhatók meg. Patikai termékeinket Phoenix Pharma, Hungaropharma, Béres Egészségtár,Teva, illetve Mediline Herbaház forgalmazza, ők mint a bioboltokat ellátó nagykereskedelmi cégek is partnereink.
Hazai beszállítóink közül a Dobosi Pincészetet, a BioBalls Kft-t, NaturGold Kft-t,és a Virágoskút Biogazdaságot említhetjük, a külföldiek közül pedig az olasz Alce Nero-t, a Proibos-t, az angol Bentley Organic-ot, a német Saposan-t, a lengyel Propokli-t, a szlovák Vitalos-t és a spanyol Naturgreen-t és Ecomill-t valamint a Rapunzelt. Ezek hazájukban mindannyian piacvezető cégek.


Cégünk másik fontos profilja a Key Account Management. Erről bővebb információkat honlapunkon talál; http://fieldmatrix.hu/
 

részletek

Bővebben

Biokum Klub információk

 

Kedves Látogató!

A Biokum Klub egy egyszerű módon követhető pontrendszer alapján létrejött törzsvásárlói klub, amely számos kedvező lehetőséget tartogat Önnek, mint megbecsült Vásárlónknak.

részletek

Bővebben

Tesztelési tartalom

asdasd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lobortis quam eget tellus pretium faucibus. Pellentesque egestas, sem vitae facilisis semper, nisi enim euismod leo, in mollis nibh eros ac dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Fusce rhoncus ultrices libero, eget ultrices ipsum auctor a. Donec sit amet fermentum diam. Vivamus vitae metus et ante dignissim lacinia. Morbi in augue a est semper pretium. In feugiat, mi at bibendum viverra, orci libero bibendum diam, vel dignissim eros justo et orci. Nulla turpis magna, tincidunt ut malesuada et, tristique vel diam. Praesent bibendum neque vel diam viverra iaculis dictum elit malesuada. Maecenas luctus libero laoreet sapien hendrerit quis eleifend purus egestas. Maecenas tellus sem, eleifend quis laoreet ut, pharetra eu eros. Duis nunc felis, imperdiet molestie varius a, laoreet id odio. Ut semper, metus sit amet hendrerit sagittis, risus sem gravida tortor, et adipiscing enim augue vel odio. Duis eu massa lectus, in varius leo. Vivamus et sem quam.

Ut vulputate, tellus a pellentesque posuere, nunc justo faucibus orci, ullamcorper laoreet sapien quam id justo. Proin ante est, porta eu tristique non, rutrum et est. Mauris non erat massa. Nam et nisl tortor. Nullam faucibus pulvinar placerat. Fusce semper dapibus lacinia. Curabitur eleifend vestibulum semper. Praesent lacinia lorem sapien, non luctus nulla. Sed tempor dapibus erat, eget pharetra justo euismod ac. Nunc id orci sit amet eros tincidunt feugiat sed quis sem. Vestibulum volutpat pharetra sapien quis convallis.

Mauris vel diam at purus pulvinar tempor. Sed mauris purus, pellentesque vitae condimentum sit amet, elementum in ligula. Mauris nec libero enim, sit amet lacinia turpis. Nullam eget sem ut dolor imperdiet ultricies et in mauris. Fusce consequat tincidunt libero sed eleifend. Cras consequat porta sem quis ullamcorper. Etiam non leo et risus hendrerit fringilla. Maecenas eget lacus elit. Ut vitae sem mi. Quisque rutrum sodales neque quis adipiscing. Etiam felis odio, fringilla in lacinia non, consectetur in urna. Sed mollis tristique mattis. Fusce interdum vulputate pretium. Donec viverra semper nisl et viverra. Aliquam erat volutpat. Etiam id sem facilisis ante egestas aliquet ac ac leo. Proin tincidunt feugiat mollis. Curabitur consequat dictum orci. Nulla iaculis volutpat est, eget molestie nulla dignissim non.

Nam dui est, pharetra ac luctus molestie, iaculis venenatis neque. Sed eros magna, sollicitudin id ornare nec, eleifend ut velit. Fusce commodo, odio vel posuere accumsan, leo massa tempor mi, vel viverra est nunc sed erat. Integer augue lorem, iaculis eu condimentum a, placerat ac elit. Ut a augue vel risus pellentesque tempus. Integer at eros a tellus congue sodales. Aenean dictum, orci sit amet aliquam scelerisque, purus diam commodo ligula, vitae tincidunt ligula massa ut purus. Morbi volutpat justo tortor. Sed leo nunc, tempor id tempor eu, gravida vitae quam. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Maecenas pellentesque libero in velit rutrum rutrum. Sed laoreet dui vitae diam dapibus placerat. Suspendisse elementum tellus vitae dui ornare condimentum vitae vulputate lacus. Praesent vel mauris sit amet magna dignissim sollicitudin vitae sed nulla. Vivamus posuere, enim vitae auctor luctus, magna nunc porttitor felis, et tempus magna neque in magna. Curabitur tempor gravida enim, in luctus erat sagittis et. Aenean rutrum, eros nec ultricies congue, risus lacus sodales risus, eget tempor diam quam eget purus. Maecenas ut tortor enim, quis dignissim nunc.

Nulla ut elit dolor, ut sodales lorem. Etiam gravida mollis magna, in malesuada libero auctor a. Aenean ornare, magna eu bibendum vulputate, urna justo faucibus arcu, quis vestibulum est magna sed augue. Quisque dictum enim et ipsum viverra at dapibus erat tempus. Integer luctus laoreet neque in varius. Morbi cursus vulputate purus eu facilisis. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur iaculis nisi ac enim lacinia venenatis. Vestibulum tincidunt, nulla vitae auctor pharetra, metus odio facilisis enim, vitae accumsan risus diam ut sem. Maecenas rutrum aliquet leo, eu dignissim ante tristique quis. Mauris sagittis, ligula at bibendum mattis, quam sapien pellentesque justo, non posuere massa mi quis nunc. Curabitur mollis sagittis sapien eget egestas.

részletek

Bővebben

Hírlevélre feliratkozás

Értesüljön rendszeresen az aktualitásokról!

Kosár

A kosár tartalma: 0 db

Segíthetünk?

A termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire választ adunk.

+36

Facebook