Új Brand:
Masmi
Természetes, bio női higiéniai termékek.
masmi

Cégünkről

Cégünk, a VitalPlus TRADE Kft. bio- és gyógyszertári termékek forgalmazására specializálódott. Vállalkozásunk célja, hogy minőségű, egészségvédő hazai és külföldi termékek jussanak a piacra. Hisszük, hogy az általunk forgalmazott bioélelmiszerek, biotisztítószerek, testápolási termékek, és jellemzően patikában kapható étrend-kiegészítők egy magasabb életminőséghez járulhatnak hozzá és mindannyiunk javát szolgálják. Kereskedelmi tevékenységünkben a pontosságra, a határidők precíz betartására, megbízhatóságra törekszünk.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy magyar termelők árui is kereskedelmi forgalomba kerüljenek. Hazai partnereinkre különösen büszkék vagyunk, mert kiváló minőségű biotermékeikkel méltán járulhatnak hozzá kínálatunk sokszínűségéhez. Ugyanakkor a magyar vásárlókhoz is szeretnénk eljuttatni egy-egy nemzet speciális, gasztronómiai hagyományait tükröző termékeit, élelmiszereit, ételkülönlegességeit, ezért nálunk nem csak magyar, de olasz, spanyol, lengyel, német, szlovák és angol biotermékek közül is válogathatnak üzleti partnereink.

Biotermékek széles skálája

Az általunk forgalmazott bioélelmiszerek között megtalálhatók mindazok a termékek, amelyek segítenek

  • az egészség megőrzésében,
  • a vegán ételek elkészítésében
  • hozzájárulnak a lisztérzékeny, tejérzékeny betegek változatos étrendjéhez
  • kínálunk bio- szépség- és babaápolási termékeket, natúr, növényi olajokból készült bio kozmetikumokat, környezetbarát tisztítószereket, mosó- és mosogatószereket.

Gazdag bioélelmiszer kínálat

Élelmiszer kínálatunkból nem hiányozhatnak a biolisztek és a belőlük készült tésztafélék, a tönkölybúzából és kukoricalisztből előállított élelmiszerek, a biozöldség- és gyümölcslevesek, alternatív édesítő szirupok, mint például a gyümölcs és juharszirup, a bioolajok, a bio- édes és csípős paprika, a szicíliai só, a magyar ízlésnek megfelelő reformsó, a bio paradicsomszósz és mustár ezeken kívül a bioborok, teák és kávék, valamint a gyógyító hatású agave szirup – hogy csak a legnépszerűbbeket emeljünk ki a sorból.

Partnerkapcsolataink

Beszállítói partnerei vagyunk az Auchan, Cora, Tesco Spar , CBA, Reál csoportoknak, az általunk forgalmazott termékek ezekben az üzletekben vásárolhatók meg. Patikai termékeinket Phoenix Pharma, Hungaropharma, Béres Egészségtár,Teva, illetve Mediline Herbaház forgalmazza, ők mint a bioboltokat ellátó nagykereskedelmi cégek is partnereink.
Hazai beszállítóink közül a Dobosi Pincészetet, a BioBalls Kft-t, NaturGold Kft-t,és a Virágoskút Biogazdaságot említhetjük, a külföldiek közül pedig az olasz Alce Nero-t, a Proibos-t, az angol Bentley Organic-ot, a német Saposan-t, a lengyel Propokli-t, a szlovák Vitalos-t és a spanyol Naturgreen-t és Ecomill-t valamint a Rapunzelt. Ezek hazájukban mindannyian piacvezető cégek.


Cégünk másik fontos profilja a Key Account Management. Erről bővebb információkat honlapunkon talál; http://fieldmatrix.hu/
 


Hírlevélre feliratkozás

Értesüljön rendszeresen az aktualitásokról!

Kosár

A kosár tartalma: 0 db

Segíthetünk?

A termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire választ adunk.

+36

Facebook